Tacchinardi: „A Napoli félelmetes, és heti egy meccset játszik”
Tacchinardi: „A Napoli félelmetes, és heti egy meccset játszik”

tacchinardi_alessio_oltonyben_studioban.JPGAlessio Tacchinardi a TMW Radio műsorában nyilatkozott a Juventus kapcsán, és elsőként Totò Schillaci emlékéről beszélt.

„Igaz barát volt, őszinte, hűséges. Felejthetetlen pillanatokat éltem át vele. Egy barátot veszítettem el a távozásával, az Italia '90-zel még erősebbé tette a futball iránti szenvedélyemet. Azon a világbajnokságon egyesítette Olaszországot.

Thiago Mottát nagyon kedvelem, mindig támadó futballt próbál játszani, de van bátorsága ...

Elhunyt Totò Schillaci
Elhunyt Totò Schillaci

schillaci_salvatore_oregfiuk_meccsen_jeep-mezben.jpgSzerda reggel érkezett a hír, miszerint 59 évesen elhunyt Salvatore Totò Schillaci, miután az elmúlt két évben vastagbélrákkal küzdött.

Totò Schillaci szeptember 7-én került kórházba, és a reggeli hírek megjelenéséig stabil állapotról lehetett olvasni vele kapcsolatban.

Totò Schillaci a nemzetközi köztudatba az 1990-es világbajnokságon vágódott be, ahol hat góllal a torna gólkirálya lett.

Roberto Baggio és később Gianluca Vialli oldalán játszott, ...

Koopmeiners: „Sokkal jobb állapotban vagyok, mint érkezésemkor”
Koopmeiners: „Sokkal jobb állapotban vagyok, mint érkezésemkor”

koopmeiners_teun_pacsizik_yildizzel_bl-meccsen.jpgA Juventus BL-be való visszatérése és győzelme után a Sky Sport számára nyilatkozott Teun Koopmeiners és Nicolás González is.

„Nagyon boldog vagyok, hogy egy rendkívüli klubnál lehetek. Ebben a csapatban akartam játszani, és különleges, hogy ezt a Bajnokok Ligájában tehetem.” - mondta a holland középpályás.

„Örülünk az eredménynek, de jobban kell bánnunk a labdával. Jobban kell birtokolnunk a labdát, hogy kifárasszuk az ellenfelet. Fizikailag jól ...

Yıldız: „Éreztem a gólt”
Yıldız: „Éreztem a gólt”

yildiz_kenan_del_pieroval_beszelget.jpgA Juventus tegnapi mérkőzésén a meccs embere díjat Kenan Yıldız kapta, aki tegnap szerepelt először kezdőként BL-meccsen, és betalált, és egyúttal a klub legfiatalabb gólszerzője lett a BL-ben. A mérkőzés után a rekord előző tulajdonosa, Alessandro Del Piero beszélt Kenan Yıldızzel.

Del Piero: „Sokszor elhangzik, hogy a fiatal játékosoknak várniuk kell, de mit jelent valójában a várakozás? Kenan Yıldız a pályán mutatja meg, hogy megérdemli a ...

Thiago Motta: "Az a fontos, hogy a csapat győzött ma"
Thiago Motta: "Az a fontos, hogy a csapat győzött ma"

thiago_motta_gattinak_magyaraz.jpgA Juventus meggyőző és magabiztos teljesítményt nyújtva aratott fölényes, 3:1-es győzelmet a Torinóba látogató PSV fölött a Bajnokok Ligája első játéknapján, így a csapat mestere, Thiago Motta érthető elégedettséggel nyilatkozott.

"Kedvelem Westont, ahogyan az összes többi játékost is. Ez most az ő ideje volt, hogy kezdjen. Jó eredmény arra, hogy elkezdjük a sorozatot. Most fel kell töltődnünk a következő mérkőzésre. Weston tagja egy erős csapatnak." ...

A PSV elleni mérkőzés
A PSV elleni mérkőzés

bajnokok_ligaja.jpgA Juventus ma este visszatér a Bajnokok Ligája versenyébe, amely idén első alkalommal már új rendszerben kerül lebonyolításra, így több mérkőzés vár a résztvevő csapatokra. Az augusztus végi sorsolás nyomán eldőlt, a Juventus mely ellenfelekkel küzd majd meg a továbbjutásért, hogy biztosítsa helyét az egyenes kieséses szakaszban.

A nyáron jelentős átalakuláson áteső zebramezesek első ellenfele az előző szezont holland bajnoki címmel záró PSV ...

Motta: „Egységes, összehangolt csapatot akarok látni”
Motta: „Egységes, összehangolt csapatot akarok látni”

motta_thiago_jegyzetfuzettel_edzest_vezet.jpgThiago Motta a keddi BL-meccs előtt a csapat fontosságáról beszélt, és azt is megemlítette, hány pontra lehet szükség az egyenes ágon való továbbjutásra a legjobb tizenhat csapat közé a BL új formátumában.

„Nagy büszkeséget jelent ebben a kiírásban szerepelni, ráadásul hazai pályán. Nagyon várom már ezt az izgalmas mérkőzést. Jó teljesítményt kell nyújtanunk magunkért és a szurkolóinkért.

A stáb? Nagyon jól érezzük magunkat, már egy ideje ...

Locatelli: „Fiatal csapat vagyunk nagy vágyakkal”
Locatelli: „Fiatal csapat vagyunk nagy vágyakkal”

locatelli_manuel_bl-sajtotajekoztato_24_osze.jpgManuel Locatelli nyilatkozott a PSV elleni mérkőzés előtt, és természetesen a játékos elismerte, hogy a legutóbbi bajnoki nem váltotta be a reményeket, és azt sem tagadta, hogy a keddi BL-meccs sem lesz egyszerű.

„Izgatottak vagyunk, semmilyen félelem nincs bennünk, és alig várjuk, hogy pályára lépjünk. Ezt a zenét hallani különleges, örülünk, hogy ismét a szurkolóink előtt hallgathatjuk ezt a himnuszt.

Sok minden megváltozott, régebb óta vagyok itt, ...

HIVATALOS: Chiello visszatért!
HIVATALOS: Chiello visszatért!

chiellini_giorgio_turbanban_real_ellen.JPGA mai napon a Juventus bejelentette Giorgio Chiellini leigazolását. Az Öreg Hölgy elmúlt időszakának meghatározó egyénisége azonban nem a keretbe tért vissza, hanem a vezetőségben kapott szerepet. A klub az alábbi nyilatkozattal adott hírt az eseményről.

„Giorgio Chiellini visszatért a Juventushoz, és a nemzeti és nemzetközi futballintézményekkel való kapcsolattartással megbízott vezetői feladatot vállalt.

Giorgio Chiellini sosem hagyta el igazán a ...

Empoli - Juventus 0:0
Empoli - Juventus 0:0

Az első két fordulóban érkezett győzelmek után a Juventus döntetlenig jutott a Roma ellen, és az Empoli vendégeként ma egyértelműen a győzelem volt a cél, és erre jó esély mutatkozott, hiszen a vendégeknek voltak lehetőségeik, a legnagyobb talán Federico Gatti fejesénél, ám a mérkőzés kiegyensúlyozott küzdelmet hozott a kaput eltaláló lövések tekintetében.

A második félidőben több lehetőség adódott a Juventus előtt, így például Dušan ...

Motta: „Nem ezt tűztük ki célként”
Motta: „Nem ezt tűztük ki célként”

motta_thiago_csalodottan_oltonyben.JPGThiago Motta az Empoli elleni döntetlen után csalódottan nyilatkozott, hisz a Juventusnak természetesen nem a pontszerzés volt a célja.

„Nem kaptunk gólt, és ez az egész csapatnak köszönhető, de ha ez így van, a támadások tekintetében is az egész csapat felelősségéről kell beszélnünk.”  - értékelt a mester a DAZN számára.

„A második félidőben egy kicsit jobban teljesítettünk, megpróbáltuk a széleken megjátszani a labdát, és így ...

Az Empoli elleni mérkőzés
Az Empoli elleni mérkőzés

serie_a_calcio.jpgA bajnokság előételeként felfogható hárommeccses calcio d'agosto után következik a bajnokság újabb szakasza, amely a Juventus számára négy bajnokit és két BL-meccset tartogat, és a Cagliari torinói látogatásáig terjed, október 6-ig.

A Juventus két győzelemmel és egy döntetlennel a második helyet foglalja el a tabellán, az Empoli ellen pedig a győzelem lehet az egyetlen cél Thiago Motta csapata számára.

Amint a mester említette , szinte teljes kerettel ...

Uva: „Egyelőre csak egy stadion áll készen az olasz EB-re”
Uva: „Egyelőre csak egy stadion áll készen az olasz EB-re”

allianz_stadium_dupla_szivarvannyal.JPGAz UEFA igazgatója, az olasz születésű Michele Uva a Tuttosport számára nyilatkozott az olasz stadionhelyzetről, s elmondta, hogy a 2032-es EB-re jelenleg csak egy stadion áll készen, és még legalább öt meccshelyszín felépítésére vagy felújítására lesz szükség.

„Olaszországnak öt stadionra van szüksége, amelyek megfelelnek az EURO 2032 feltételeinek, olyan projektekkel, amelyeket már jóváhagytak és biztosított a finanszírozásuk. Jelenleg csak egy van ...

Motta: „Meccsről meccsre haladunk”
Motta: „Meccsről meccsre haladunk”

motta_thiago_sajtotajekoztaton_melegitoben.jpgThiago Motta az Empoli elleni szombati meccs előtt arról beszélt, hogyan sikerült a felkészülés az elmúlt két hétben.

„Jól haladunk, két nagyon jó hetet edzettünk. Örülök, hogy sokan velünk maradtak, de azok is játszottak és tapasztalatot szereztek, akik a válogatottban voltak. Mindenki jó állapotban van, és örülök, amiért szinte mindenki rendelkezésünkre áll.

A kezdetektől fogva tudtuk, hogyan alakul a programunk: a holnap előttünk álló 90 percre ...

Motta Koop és Vlaho összehangolásán dolgozik
Motta Koop és Vlaho összehangolásán dolgozik

koopmeiners_teun_edzesen_rovidujjuban.jpgA Corriere dello Sport beszámolója szerint Arthur Melo az elmúlt napokban elutasította a törökországi ajánlatokat, ahol a mercato ma véget ér. A középpályás a következő hónapokban a Juventus projektjén kívül reked, és várhatja a januárt egy másik lehetőség felmerülése céljából. A játékos ügynöke, Federico Pastorello továbbra is vizsgálja az olasz és az európai lehetőségeket, de az utóbbi hónapokban hangsúlyosabb szerepet kapott a brazil bajnokság, ...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1861) bajnokság (3436) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (51) edző (953) elemzés (40) előzetes (872) Európa Liga (171) felkészülés (137) hírek (1685) játékosokról (10122) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2481) meccsek (4213) mercato (4248) nyilatkozat (7553) Olasz Kupa (331) összefoglaló (421) pletyka (4267) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (178) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (296) video (211) Címkefelhő
süti beállítások módosítása